Події

⚡️У Нью-Йорку Президент України взяв участь в зустрічі у форматі «Група семи» + …

⚡️У Нью-Йорку Президент України взяв участь в зустрічі у форматі «Група семи» + Україна, де більше 30 країн і ЄС ухвалили Спільну декларацію про підтримку відновлення та реконструкції України.

▫️Головне в декларації: колективна підтримка реконструкції та відновлення України; координація підтримки через Українську платформу донорів; надання до кінця року додаткової фінансової підтримки на суму близько $50 млрд за рахунок доходів від заморожених російських активів.

▫️Принципи, викладені в декларації, мають стати основою того, щоб після закінчення війни Україна мала стійку до російських загроз економіку.

▫️Крім того, відбулися двосторонні зустрічі з Генеральним секретарем ООН, Президентом Європейської ради, Генеральним секретарем НАТО, прем’єр-міністрами Канади та Великої Британії, президентами Франції, ПАР, Панами та іншими. Ключові питання: військова допомога, підготовка до Другого саміту миру та реалізація Формули миру.

‼️Мета України залишається незмінною – досягнення справедливого та стійкого миру і притягнення до відповідальності агресора.

#ЦПД_інформує

???? Центр протидії дезінформації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 + 10 =

Back to top button