Події

У Львівській області п’яний вчитель чіплявся до школярки – 1News


Фото з відкритих джерел

Після відмови він почав налаштовувати дітей проти дівчинки

У Львівській області вчитель під дією алкоголю почав чіплятися до школярки. Він вимагав від дівчинки поцілунків, а також намагався лізти під футболку. Про це мама школярки розповіла в пабліку “Батьки SOS”.

Інцидент стався під час спільної поїздки в Карпати. Вже в поїзді чоловік дозволив школярам пити алкоголь, а після того, як напився сам, чіплявся до школярок. 

“Моїй дочці стало погано, але мені ніхто не дзвонив. Після 17 години мені дзвонить дочка і каже, що вчитель ліз до неї цілуватися. Вона, як могла, закривалася від нього, але він 4 рази ліз до неї цілуватися, а потім взагалі поліз під футболку. Дочка влаштувала скандал, педагог спочатку просив її забути про це, потім пішов агресивним шляхом і почав налаштовувати інших дітей проти неї”, – написала мама дівчинки. 

Після цього жінка поїхала в Карпати і викликала поліцію. 

“Поки не було поліції, дочку все труїли. Навіть господиня будиночка звинувачувала мою дочку, що вона такі їй проблеми влаштувала. Дочка була в лігві вовків одна, поки не приїхала поліція. Поліція мені дзвонила і говорила, щоб я звичайно сама думала як чинити, але педагог п’яний”, – написала жінка. 

Учитель продовжував вести себе агресивно навіть при спілкуванні з поліцейськими. Жінка написала заяву в поліцію. 

Жінка додала, що її дочка перебуває в стані стресу і потребує психологічної допомоги. А вчитель після інциденту подзвонив батькам дівчинки і сказав, що хоче вибачитися. Незабаром їм стало відомо, що чоловік продовжує налаштовувати дітей проти дівчинки. 

1News за темою: Розбещував власну доньку та облив її кислотою: На Хмельниччині засудили чоловіка


Нагадаємо, у столиці дві студентки у нічному клубі познайомилися з 26-річним громадянином Республіки Камерун та вирішили продовжити знайомство у квартирі чоловіка у селі Софіївська Борщагівка, де молодик вчинив відносно однієї з дівчат дії сексуального характеру.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button