Події

У Києві спіймали банду валютних шахраїв (ФОТО й ВІДЕО)

Шахраїв поліцейські затримали під час вчинення злочину на вулиці Шовковичній у Печерському районі столиці, де у фіктивному обміннику подільники заволоділи грошима киянина у сумі 68 400 доларів США

У Києві встановили та затримали організовану групу осіб, яка обґрунтовано підозрюється у шахрайстві з обміном іноземної валюти в особливо великих розмірах.

Про це інформує 1NEWS.

Між зловмисниками були розподілені ролі. Зокрема двоє з них займалися організаційними питаннями –  орендою приміщень та облаштуванням їх під пункти обміну валют. Ще один із фігурантів виконував роль касира, а інший – охоронця. Коли клієнти передавали гроші для обміну, касир виходив через чорний вихід та після зі спільниками втікав з місця злочину.

Шахраїв поліцейські затримали під час вчинення злочину на вулиці Шовковичній у Печерському районі столиці, де у фіктивному обміннику подільники заволоділи грошима киянина у сумі 68 400 доларів США.  Чоловіків затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Серед них раніше судимий уродженець Чернігова, 1992 року народження, 27-річний  уродженець Харківщини, раніше судимий уродженець Рівненської області, 1987 року народження, та киянин, 1987 року народження.

Джерело: Нацполіція

Back to top button