Події

У Херсоні поліцейська-кінолог отримала поранення, коли надавала допомогу пост…

У Херсоні поліцейська-кінолог отримала поранення, коли надавала допомогу постраждалим внаслідок російського обстрілу ТЦ

У супермаркеті в Дніпровському районі загинули люди, а поранені чекали на допомогу. Саме в той час поруч рухалися працівники вибухотехнічної групи, які поверталися зі службового завдання. У складі групи була інспектор-кінолог кінологічного центру ГУНП в Київській області Олена Петролай.

Поліцейська тоді разом із колегами одразу ринулася на допомогу людям. Після влучання ворожого снаряду всередині магазину залишалося чимало людей, вхід був заблокований, у торгівельному залі були поранені та загиблі.

Олега разом із колегами почала розбирати завали, щоб допомогти вибратися людям, надавала їм домедичну допомогу. Через важкість стану постраждалих їх не могли одразу вивести на вулицю, а за кілька хвилин у магазин стався другий приліт із РСЗВ.

За словами поліцейської, через сильну напругу вона навіть не відчула, що її поранило осколками. Вибуховою хвилею її відкинуло на землю і лише потім вона побачила, що руки і ноги в крові.

❤️‍???? Поліцейську доправили у медзаклад, нині вона проходить лікування у Миколаєві. Щойно одужає, Олена хоче повернутися в Херсон, разом зі службовим вівчаркою Паном буде допомагати вибухотехнікам у розмінуванні та звільненні окупованого лівобережжя.

Back to top button