Події

У Харкові зловмисники викрали бізнесмена і вимагали сплатити неіснуючий борг – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Національна поліція

Правоохоронці затримали зловмисників, їм загрожує до восьми років за ґратами

У Харкові четверо чоловіків напали та побили 38-річного бізнесмена. Зловмисники відвезли чоловіка у ліс. Про це повідомляє Національна поліція.

Інцидент стався 13 лютого. Правоохоронцям повідомив перехожий, який став свідком злочину. 

Зловмисники вдарили чоловіка в обличчя та силою посадили в автомобіль. Дорогою до лісу один із нападників забрав у потерпілого травматичний пістолет та, погрожуючи, почав вимагати 1,5 грн неіснуючого боргу. 

“На місці події поліцейські виявили плями бурого кольору на снігу та чорну рукавичку. Під час відпрацювання території області у селищі Хорошеве на відстані приблизно 150 метрів від автодороги у лісі поліцейські знайшли легковий автомобіль Audi, до ручки задніх дверей якого пластиковою стяжкою був пристебнутий чоловік. Тортури продовжилися у лісі, куди бізнесмена завезли зловмисники. Його били та вимагали вказати місце, де він зберігає гроші. Після цього троє невідомих забрали у потерпілого ключі від квартири, пристебнули його до дверцят машини пластиковою стяжкою та пішли, залишивши з чоловіком свого подільника”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці звільнили постраждалого. Згодом вони затримали нападників. Усі вони мешканці Харківської області віком від 26 до 62 років. 

У поліції відкрили кримінальну справу за статтею “Незаконне позбавлення волі або викрадення людини”. Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі. 


Раніше повідомлялося, що у столиці затримали чотирьох осіб за викрадення іноземця та вимагання у нього грошових коштів. Фігурантами злочину виявились родичі потерпілого – колишня дружина, її мати та брат, а також їхній знайомий. За скоєне їм загрожує до п’яти років позбавлення волі. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button