Події

У Харкові висотна техніка потрібна при кожному третьому-четвертому виїзді на п…

У Харкові висотна техніка потрібна при кожному третьому-четвертому виїзді на пожежу!

Днями автопарк харківського гарнізону ДСНС поповнився новою автобрабиною на базі Volvo FM 500. За допомогою цієї техніки можна гасити пожежі і евакуювати потерпілих з висоти 45 м.

Харків, як місто-мільйонник, на сьогодні гостро потребує нових автодрабин та підйомників, які замінять старі і зможуть не лише підвищити ефективність ліквідації пожеж та обстрілів, а й допоможуть убезпечити особовий склад.

На щастя, українські рятувальники мають надійних друзів. Зокрема, одним з них є німецький пожежник Нільс Таль. Працюючи пліч-о-пліч із вогнеборцями Харкова і розуміючи потребу, він допоміг доправити до одного з підрозділів міста гідрорятувальну платформу Rosenbauer B45 за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ).

«Аерорятувальна платформа є важливою частиною обладнання для порятунку людей з великих висот в умовах поточної воєнної ситуації через дуже високі житлові будинки в багатьох містах України. Одну з таких ми передали у Харків. Там українські пожежники пройдуть навчання і вже далі зможуть передати свій досвід роботи на такій техніці колегам з інших регіонів», – підкреслив Нільс Таль.

???? СайтFbTwInstaYouTube

Video is too big

Back to top button