Події

У Дніпрі викрито 10 учасників наркоугруповання, серед яких правоохоронці За …

У Дніпрі викрито 10 учасників наркоугруповання, серед яких правоохоронці

???? За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури у ході багатоетапної спецоперації викрито злочинне наркоугруповання, до складу якого увійшли четверо правоохоронців.

????За даними слідства, організував злочинне угруповання начальник сектору Дніпровського управління поліції області. Він залучив до «бізнесу» ще дев’ятьох осіб.

????Правоохоронці «кришували» злочинну діяльність, інші учасники відповідали за реалізацію та закупівлю психотропів.

????Продаж здійснювали цілодобово на території однієї зі станцій техобслуговування автомобілів міста. Там облаштували спеціальну кімнату, де можна було придбати психотроп та вжити. Коштувала така послуга 750 грн за одну дозу.

????Щомісячний обіг із незаконної реалізації складав понад 1,5 млн грн.

????Під час обшуків за місцями їх проживання та автомобілях правоохоронці вилучили метамфетамін, знаряддя та засоби для фасування, зважування психотропу, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, банківські картки, флешнакопичувачі, чорнові записи, грошові кошти та зброю.

????Наразі учасників затримано.

????Їм повідомлено про підозру в участі у злочинній організації, незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту психотропних речовин та організації, утриманні місць для незаконного вживання метамфетаміну (ч. 1-3 ст. 255, ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 317 КК України).

????Заходи з викриття проводили прокурори спільно із слідчими теруправління ДБР у м. Полтаві, оперативний супровід – співробітники СБУ області та співробітники Дніпропетровського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.

Більше

Back to top button