Події

У День батька хочемо розповісти вам про нашого дільничного офіцера з Вільнянсь…

У День батька хочемо розповісти вам про нашого дільничного офіцера з Вільнянська Валерія Карпова.

Він батько п’яти діток, відповідальний працівник, досвідчений поліцейський із 22-річним стажем роботи та надійний друг.

Найменшому синові Валерія невдовзі виповниться 8 років, найстаршій доньці – вже 17. Діти дружні, ладять між собою, допомагають один одному, а ще – цінують та підтримують батька ????

Дільничний у будь-який момент готовий прийти на допомогу громадянам. Саме так поліцейський вчинив у ту трагічну ніч, коли росіяни здійснили ракетний удар по пологовому відділенню вільнянської лікарні.

Правоохоронець першим прибув на місце влучання. До приїзду рятувальників та слідчо-оперативної групи забезпечив охорону публічного порядку, адже біля медичної установи почали швидко збиратися мешканці довколишніх будинків.

На жаль, тієї ночі був поранений медперсонал лікарні, осколкових травм зазнала жінка, яка тільки-но народила дитину. Життя новонародженого немовляти обірвалося на другому дні його існування…

????«Розгрібаючи завали, я почув пронизливий жіночий крик. Працювала техніка, було гучно, але цей крик не порівняється ні з чим. Певно, саме тоді матір зрозуміла, що її дитини більше немає в живих. Для мене, батька п’ятьох дітей, її біль – як власний. Досі його відчуваю. Жахлива втрата…», – зі смутком згадує багатодітний батько.

Ця моторошна ніч дала Валерію розуміння, наскільки важливо цінувати кожну мить свого життя, та тих, хто чекає вдома: «Я – щаслива людина, бо в мене є любляча сім’я, яка мене підтримує. В них – сенс мого життя, стимул до роботи, добрих справ, самовдосконалення».

Back to top button