Події

У Брюсселі Андрій Костін провів зустрічі у Службі зовнішніх справ Євросоюзу ▫️…

У Брюсселі Андрій Костін провів зустрічі у Службі зовнішніх справ Євросоюзу

▫️В ході робочої поїздки до Брюсселю Генеральний прокурор Андрій Костін зустрівся з керуючим директором з питань глобального порядку денного та багатосторонніх відносин Белен Мартінес Карбонелл, керуючим директором з питань Східної Європи та Центральної Азії Майклом Зібертом, директором з правових питань Франком Хоффмайстером та іншими шановними колегами.

????Глобальні виклики, з якими стикається світ сьогодні, вимагають консолідованої відповіді усіх міжнародних акторів. Однією з ініціатив, покликаних сприяти таким спільним діям, є українська Формула миру, представлена Президентом Володимиром Зеленським, яку підтримують вже 63 країни світу, – зазначив Андрій Костін.

▫️Під час зустрічей обговорили посилення співпраці щодо реалізації 7-го пункту Формули – Відновлення справедливості. Співголовами Робочої групи з його реалізації є Генеральний прокурор Андрій Костін та заступниця Міністра юстиції Ірина Мудра.

▫️Генпрокурор подякував європейським партнерам за їхню непохитну солідарність з Україною.

????Стратегічна підтримка ЄС в усіх її формах, чи то безпосередньо від Європейської Комісії, чи то через імплементаційні проєкти або участь у діяльності Консультативної групи з питань найтяжчих міжнародних злочинів, є невіддільною складовою успіху наших ініціатив у сфері правосуддя, – констатував Андрій Костін.

Back to top button