Події

#ЦПД_пояснює: ⚡️Російська пропаганда знову почала «годувати» своє населення за…

#ЦПД_пояснює:

⚡️Російська пропаганда знову почала «годувати» своє населення заявами про необхідність «взяття Києва», щоб виправдати продовження війни проти України та відвернути увагу від неспроможності влади рф забезпечити безпеку власних громадян.

▫️ Зокрема, високопоставлений чиновник держдуми рф андрій картаполов, коментуючи удар по російському військовому підприємству з виробництва БпЛА, заявив, що «свавілля дронів» завершиться після «взяття Києва». Ru-пропаганда у контексті цієї заяви просуває наратив про Україну як державу-терористку, стверджуючи, що атаки нібито здійснюються на цивільні об’єкти.

▫️ Цими «терористичними витівками» обґрунтовується необхідність продовжувати війну. Хоча повномасштабне вторгнення росії та масовані удари по цивільній інфраструктурі України почалися задовго до дронових атак по об’єктах на території рф.

❗️Розмовами про «український тероризм» ворог хоче змістити фокус із нездатності силового блоку повернути населенню рф відчуття безпеки на ненависть до України.

У той же час у росіян немає ресурсів для наступу на Київ. Всі подібні меседжі – «пропаганда страху», сіяння паніки для того, аби українці тікали з Києва.

???? TG  FB  INST  YT  TW  TT  WA

Back to top button