Події

#ЦПД_повідомляє: Керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко взяв …

#ЦПД_повідомляє:

Керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко взяв участь у дискусії в рамках Книжкового арсеналу «Сприйняття світом російсько-української війни» за книгою Дмитра Кулеби «Війна і нові горизонти»
 
1 червня 2024 року Керівник Центру протидії дезінформації РНБО, лейтенант Сил оборони Андрій Коваленко взяв участь у дискусії на тему «Сприйняття світом російсько-української війни» за книгою Дмитра Кулеби «Війна і нові горизонти». Захід відбувся в рамках Книжкового Арсеналу.
 
Учасники дискусії, серед яких також був медіаексперт Олексій Ковжун, обговорювали, як розпізнавати й боротися з фейками сьогодні, а також формувати критичне мислення за допомогою книжок про Другу світову війну. Модератором зустрічі був ведучий Вадим Карп’як.
 
Під час обговорення Андрій Коваленко підкреслив, що позитивною тенденцією є зміна ставлення західних політиків до росії. 
 
«Старий світовий порядок зруйнований, а деякі західні політики бояться це помічати. Втім, на щастя, все більше лідерів Заходу це розуміють і готові ухвалювати нестандартні рішення. Бо перемогти терориста, яким є ворожа країна, неможливо, будучи “хорошими хлопцями”. Треба діяти проти ворога інколи як “поганий хлопець”, щоб його здолати», – зазначив Андрій Коваленко.
 
Також він зауважив, що Україна завжди пропонує щось нове, зокрема Формула миру, – це важливий формат задля вирішення конфліктів. У нинішній реальності старі підходи не працюють, потрібні нові. І їх формує Україна.

???? TG  FB  INST  YT  TW  TT  WA

Back to top button