Події

#Тернопільщина: на річці Дністер тривають пошуки людини ⏺ 22 лютого о 14:45 до Служ…

#Тернопільщина: на річці Дністер тривають пошуки людини

22 лютого о 14:45 до Служби порятунку Тернопільщини від поліції надійшла інформація про те, що біля канатної переправи через річку Дністер у селі Худиківці Мельниця-Подільської територіальної громади Чортківського району зі слів очевидців з човна у воду впала людина – місцевий мешканець 1970 року народження.

До місця події вирушили рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини. На місці події стало відомо, що човен затонув. Місце знаходження людини залишалося невідомим. Співробітники ДСНС разом з місцевим населенням провели обстеження берегів Дністра та знайшли човен, на якому переправлявся потерпілий.

В темну пору доби пошукові роботи призупинили. Їх поновили вже зранку 23 лютого. На допомогу залучена група водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС Тернопільщини.

Пошукові роботи тривають.

❗️Друзі! Зараз почастішали випадки надзвичайних подій на воді! Бережіть себе, дотримуйтесь правил поведінки біля водойм. Особливу увагу зверніть на пояснення цих правил дітям!

СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button