Події

↩️ Також присутні вшанували хвилиною мовчання памʼять Героїв, які загинули, захищ…

Служба безпеки України:

Президент привітав колектив СБУ із професійним святом і вручив державні нагороди   Президент України Володимир Зеленський привітав колектив Служби безпеки України з професійним святом – 32-ою річницею створення СБУ. Він вручив державні нагороди співробітникам…

Також присутні вшанували хвилиною мовчання памʼять Героїв, які загинули, захищаючи нашу державу.
 
«Під час війни Служба стала спецслужбою, що воює. Це справжня бойова одиниця, яка входить до Сил оборони України. Висока оцінка українців, які нам довіряють, – це маркер того, що ми з вами на правильному шляху. Досягли серйозних здобутків і перемог в морі, в повітрі, на лінії фронту і за її межами», – відзначив Голова СБУ Василь Малюк.
 
Він подякував колективу Служби, підкресливши, що всі підрозділи роблять значний внесок у спільну перемогу. І закликав колег постійно вчитися, самовдосконалюватися та обмінюватися бойовим досвідом.
 
«Попереду ще багато викликів – ми маємо зосередитися на них. Ворог самовдосконалюється і прискорюється. Але серед українців є такий термін: приречені на успіх – це про нас із вами. Ми – нащадки славних київських князів, лицарів козацької доби… Тому нам потрібні виключно самовдосконалення і спільний динамічний рух до перемоги», – резюмував Василь Малюк.
 
Він побажав побратимам повернення з бойових спецоперацій живими та неушкодженими.
 
«Маю честь разом із вами крокувати до перемоги!» – наголосив Голова СБУ.

Back to top button