Події

‼️ Ситуація на полі бою складна, але ініціативою володіють Збройні сили України …

‼️ Ситуація на полі бою складна, але ініціативою володіють Збройні сили України
 
???? Воєнна розвідка України викриває наміри ворога, а Сили безпеки та оборони їх зривають.

???? Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в ексклюзивному інтерв’ю північномакедонському виданню Civilmedia.mk.
 
«Так, ми визнаємо, що противник непогано укріпився на окупованих українських територіях: масштабні мінні загородження, кілька ліній фортифікаційних споруд ― усе це, звісно, має свій вплив на темп нашого просування. Однак тим, хто вважає, мовляв Україна надто повільна під час наступу, я скажу, що війна ― це не спортивні змагання», ― наголосив представник ГУР МО України.
 
☝️ Вадим Скібіцький зазначив, що Україна потребує значної кількості боєприпасів, більше засобів ППО, далекобійних високоточних систем, адже ситуацію на полі бою може змінити тільки зброя та її ефективне застосування.
 
???? У цьому контексті представник воєнної розвідки висловив вдячність Північній Македонії та всім партнерам за вагому та незмінну підтримку України.
 
❗️ Коментуючи критику щодо темпів просування України під час наступу, Вадим Скібіцький також нагадав, що перед повномасштабним вторгненням росії експерти на Заході вважали, ніби наша держава не зможе витримати путінський бліцкриг.  
 
«Але агресор отримав по зубах. І ми будемо продовжувати, доки він не виплюне останнє ікло. І головним тут є не так швидкість, як несподіваність та точність удару», ― сказав Вадим Скібіцький.  
 
«Загалом, філософія ведення нинішньої визвольної війни проти росіян, яку сповідують командувачі Сил безпеки та оборони України, полягає в тому, що ми, на відміну від нашого ворога, цінуємо своїх солдатів», ― підкреслив представник ГУР МО України.
 
✔️ Вадим Скібіцький додав, що дії України на полі бою спрямовані на знекровлення противника, а саме ― на перерізання шляхів постачань, на знищення складів з озброєнням, засобів ППО та розвідки, на перемогу в контрбатарейних баталіях.
 
«Ми діємо в усіх вимірах війни, і поєднання успіхів у кожному з них принесе бажаний результат», ― підсумував Вадим Скібіцький.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Telegraph
Ситуація на полі бою складна, але ініціативою володіють Збройні сили України

Back to top button