Події

Ситуація на Донбасі – Заступнику міністра так званої ДНР оголосили підозру – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Фото з відкритих джерел

Раніше він був депутатом Донецької міської ради

В Україні заочно оголосили підозру “заступнику міністру промисловості і торгівлі” так званої “ДНР”. Про це повідомила пресслужба Донецької обласної прокуратури в Facebook.

За даними слідства, підозрюваний у 2010 році був обраний депутатом Донецької міської ради, в 2018 році зайняв пост “заступника міністра” і реалізовував політику незаконної адміністрації.

Йому безпосередньо підпорядковуються так звані “департаменти та відділи” у сферах кольорової металургії, машинобудування, розвитку хімічної та фармацевтичної промисловості, а також ліцензування торгівлі.

Серед обовʼязків підозрюваного – організація управління промисловими і торговими підприємствами, які залишилися на тимчасово окупованій території Донбасу і перейшли під контроль незаконних збройних формувань. Також фігурант вів агітацію за так звану “ДНР”.

Тепер “заступнику міністра” оголошено підозру за статтею про посягання на територіальну цілісність і суверенітет України, вчинене за попередньою змовою групою осіб. Йому загрожує до пʼяти років вʼязниці.

1News за темою: Хотів таємно перетнути лінію розмежування: На Донбасі затримали розвідника НЗФ

Нагадаємо, не так давно суд Чернівців заочно засудив колишнього співробітника Служби безпеки України, який перейшов на бік незаконного збройного формування “ДНР”. Експравоохоронець приєднався до лав противника в 2014 році.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button