Події

Ситуація на Донбасі – У Врубівці відновили постачання електроенергії – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Ремонт системи подачі газу триває

Ліквідація наслідків обстрілу у Врубівці
Facebook / Попаснянська міська військово-цивільна адміністрація

На Луганщині в селищі Врубівка після масованого обстрілу з боку незаконних збройних формувань відновили електропостачання. Про це повідомила пресслужба Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації в Facebook.

Зазначається, що подачу електроенергії відновили ще вчора, 17 лютого. Наразі фахівці відновлюють газопостачання, ліквідовують наслідки обстрілів та надають допомогу жителям населеного пункту.

Крім того, місцевим надали брезент для розбитих вікон приватних будинків, а спеціалісти відділу житлово-комунального господарства обстежують пошкоджене житло.

1News за темою: “Провокації не припиняться”: Міноборони вважає обстріли на Донбасі “аномальними”

Відомо, що Врубівка розташована за 15 кілометрів від лінії розмежування й протягом тривалого час ворожі снаряди в ці райони не прилітали.

Нагадаємо, вчора, 17 лютого, незаконні збройні формування обстріляли селище Врубівка. Внаслідок обстрілу було пошкоджено ліцей та газопровід.

Також незаконні збройні формування здійснили артилерійсько-мінометний удар по Станиці Луганській. Противник пробив стіну у дитячому садку. Крім того, НЗФ обстріляли залізничну станцію Кіндрашівська-Нова.

1News за темою: “Операція під чужим прапором”: Джонсон відреагував на обстріл дитсадка в Станиці Луганській

Ввечері того ж дня незаконні збройні формування відновили обстріл Станиці Луганської, в результаті чого зруйнували житловий будинок. Загалом протягом минулої доби незаконні збройні формування 60 разів порушили режим припинення вогню. Кілька цивільних та українських військових отримали поранення.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button