Події

Ситуація на Донбасі – Противник 8 разів порушив режим тиші – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Фото з відкритих джерел

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь

На Донбасі протягом минулої доби, 10 лютого, зафіксували 8 порушень режиму припинення вогню з боку незаконних збройних формувань. Про це повідомляє штаб ООС у Facebook.

Зазначається, що неподалік Пісків противник тричі відкривав вогонь із гранатометів різних систем. А в напрямку Зайцевого НЗФ вели вогонь із автоматичних станкових гранатометів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Неподалік Гранітного противник обстрілював позиції українських захисників із великокаліберних кулеметів. Поблизу Тарамчука незаконні збройні формування скинули три постріли ВОГ-17 із безпілотника.

Водночас на околицях Попасної противник здійснив обстріл із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. А в напрямку Водяного НЗФ вели вогонь зі стрілецької зброї.

На щастя, втрат серед українських військовослужбовців немає. Захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Від початку поточної доби, 11 лютого, на Донбасі спостерігається “тиша”.

1News за темою: На Донбасі НЗФ обстріляли з безпілотника КПВВ “Гнутове”

Нагадаємо, нещодавно в українській розвідці заявили, що Росія приховано завезла на тимчасово окуповані території Донбасу танки, бронемашини та безпілотники, а також постачає тисячі тонн пального. При цьому наприкінці січня командування військ противника направило заявки на комплектування своїх з’єднань і частин додатковим озброєнням.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button