Події

⚖️ Судитимуть учасників трьох угруповань за організацію наркобізнесу До ск…

⚖️ Судитимуть учасників трьох угруповань за організацію наркобізнесу

???? До складу злочинної організації, учасники якої займалися постачанням та збутом наркотиків у Маневицькій виправній колонії(що на Волині), входило семеро осіб. Серед них — так званий «смотрящий за відділенням», утриманець колонії та люди «з волі».

Останні, знаходячись у Львові, скуповували метадон у наркозалежних громадян, які знаходяться на замісній терапії, та перетворювали пігулки у рідину.

Разом з іншими учасниками закуповували продукти та вводили в них метадон.

????Формували пакунки та відправляли зі Львова до колонії Волинської області. Після отримання посилок так званий «смотрящий» та його довірена особа розподіляли нарковмісні продукти серед засуджених, отримуючи за це гроші.

У березні 2023 року поліцейські знешкодили діяльність угруповання.

???? У Сумській області четверо учасників злочинної групи займалися збутом метадону та PVP-солей. Двоє учасників відповідали за поставку «продукції» з Києва до Сум. У квітні цього року правоохоронці затримали усіх фігурантів під час збуту наркотиків.

???? На Житомирщині перед судом постануть цивільне подружжя та їхній спільник. Вони налагодили виробництво амфетаміну та його збут. Такий бізнес приносив до 300 тис. грн на місяць.

Залежно від інкримінованої статті 14 обвинуваченим може загрожувати покарання – від 2-х до 15-ти років позбавлення волі.

Back to top button