Події

⭐️ Студенти KSE і світові зірки балету зібрали понад 2 млн $ для ГУР МО України …

⭐️ Студенти KSE і світові зірки балету зібрали понад 2 млн $ для ГУР МО України

???? Ініціатива “Donate To Evacuate”, започаткована студентами Київської школи економіки спільно з KSE Foundation та Благодійним фондом розвитку обороноздатності України, уже зібрала понад $2 000 000 на придбання гелікоптерів-медеваків і на спецоперації порятунку для ГУР МО України!

???? Сума зібраних пожертв під час благодійного балетного вечору в Національній опері України, склала вдвічі більше, ніж було заплановано на старті проєкту!

❗️ Не існує сфер «поза політикою» і поза війною. Зібрані завдяки артистам світового рівня кошти дозволять придбати евакуаційні гелікоптери, які врятують сотні й тисячі життів українських воїнів!

???? Співробітники Головного управління розвідки Міністерства оборони України висловлюють вдячність усім і кожному, хто долучився грошовим внеском та допомагає в реалізації благодійної ініціативи “Donate To Evacuate”. Ця допомога дуже важлива для кожного воїна-розвідника!

???? Окрему подяку висловлюємо українській примі, солістці  Англійського національного балету Катерині Ханюковій, яка  допомогла зібрати в Національній опері України цілу плеяду світових зірок для благодійного виступу.

???? Збір підтримали дуже багато українців, іноземців, ціла низка бізнес-компаній, представників креативних індустрій та світу мистецтва.

???? Імена людей та назви компаній, які допомогли для воїнів ГУР МО України, будуть нанесені на борти гелікоптерів-медеваків у вигляді  камуфляжного патерну.

 ⚔️ Захищаємо Україну разом!
???? Рухаємось до перемоги спільно!
???????? Слава Україні!

Back to top button