Події

Стрілянина у Києві – На Дарниці чоловік поцілив у ногу будівельнику – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Інцидент стався на проспекті Бажана


Поліція Києва

На столичній Дарниці місцевий мешканець прийшов до квартири поверхом вище, де проводились ремонтні роботи, через нібито затоплення його оселі. Згодом між чоловіками виник конфлікт, під час якого сусід вистрелив будівельнику в ногу. Зловмиснику загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП у місті Києві.

“До поліції Києва надійшло повідомлення від мешканців будинку багатоповерхівки на проспекті Бажана про те, що чути постріли на одному із поверхів”, – йдеться в повідомленні.

Прибувши на місце правоохоронці з’ясували, що конфлікт трапився між будівельником та сусідом, який проживає поверхом нижче. Чоловік прийшов до помешкання та повідомив, що робітники, які проводили ремонтні роботи, нібито затопили його оселю. Вони пропустили його до помешкання, аби він впевнився, що все гаразд. Втім, через кілька хвилин сусід повернувся та захотів зайти ще раз. Один із працівників не впустив його, тож порушник вистрелив йому в ногу.

Зазначається, що потерпілого госпіталізували, а чоловіка за хуліганські дії затримали на місці події. 

За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. За процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину. За скоєння хуліганських дій, вчинених із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, затриманому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

1News за темою: На столичному Печерську зарізали будівельника: Вбивцю затримали

Нагадаємо, на столичній Оболоні затримали киянина, який застрелив свою співмешканку. Від отриманої травми 37-річна жінка померла на місці.


Джерело

Back to top button