Події

СТАДІОН ЗА 43 МЛН ГРН – НЕ НА ЧАСІ Стадіон за 43 млн грн не побудують. Однією з сіль…

СТАДІОН ЗА 43 МЛН ГРН – НЕ НА ЧАСІ

Стадіон за 43 млн грн не побудують. Однією з сільських рад Закарпатської області оголошено тендер на закупівлю робіт по будівництву футбольного поля.

❗️Аналітики БЕБ встановили, що кошторисна вартість будівництва у 2021 році цього обєкту складала 23 млн. грн, а вже 2023 року зросла майже вдвічі. Будівництво поля повинно було обійтися державному бюджету у 43 млн грн. Завершити будівництво планувалося 2024 року.

Зважаючи на те, що територія України та об’єкти її інфраструктури систематично піддаються ракетним обстрілам з боку російської федерації, завершення ремонтних робіт у вказаний термін може не здійснитися, а кошторисна вартість, якщо відтерміновувати, знову збільшитися.

☝????Аналітики Бюро направили до органу місцевого самоврядування рекомендаційний лист щодо відміни закупівлі робіт та можливої передачі коштів з місцевого бюджету на потреби ЗСУ. За результатами проведених заходів, торги відмінили.

Крім того, на сесії сільської ради ухвалено рішення щодо спрямування коштів для покращення перебування внутрішньо переміщених осіб та для здійснення заходів, спрямованих на підтримку цивільного населення в умовах воєнного стану.

FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Video is too big

Back to top button