Події

Справа Трубіцина – під час слідства нардеп не числитиметься у Слузі народу – 1News

Владислав Трубіцин
Фото з відкритих джерел

Згідно зі статутом партії, для такого не обов’язково зазначати підстав

Депутат Київради Владислав Трубіцин, викритий на отриманні хабара в 1,39 млн грн, призупинив своє членство в партії “Слуга народу” під час проведення слідчих дій. Про це в Telegram повідомила спікер фракції у Верховній Раді Юлія Палійчук, посилаючись на главу “Слуги народу” Олену Шуляк.

“Сьогодні отримала його заяву, з якої стало відомо, що на період проведення досудового слідства і винесення судового рішення у справі Трубіцин припиняє членство в партії”, – зазначила глава фракції.

При цьому вона уточнила, що згідно зі статутом партії, всі члени мають право в будь-який час припинити своє членство в політсилі, навіть не вказуючи підстав.

1News за темою: Справа про хабар: Спільникам “слуги народу” в Київраді призначили запобіжні заходи

Нагадаємо, що 9 лютого Владислав Трубіцин, який очолює комісію Київради з питань підприємництва та благоустрою, і його помічник були затримані на отриманні хабара в 1 млн 260 тис. грн.

Також Вищий антикорупційний суд України обрав підозрюваному, ймовірному співучаснику депутата Київради Владислава Трубіцина, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в сумі 2 481 000 гривень.

А за самого підозрюваного у хабарництві депутата від фракції “Слуга народу” Трубіцина внесли визначену судом заставу у майже 15 мільйонів гривень.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button