Події

Співробітники БЕБ взяли участь у семінарі “Фінансові розслідування. Розслідув…

Співробітники БЕБ взяли участь у семінарі “Фінансові розслідування. Розслідування злочинів, пов’язаних із криптовалютами”. Захід організувала Консультативна Місія Європейського Союзу в Україні.

❗️Семінар включав теоретичну складову, практичні демонстрації, а також обмін досвідом між учасниками, серед яких були представники Бюро економічної безпеки України, Національної поліції України, Державного бюро розслідувань та Служби безпеки України.

Це вже другий подібний захід за підтримки міжнародних партнерів. У травні цього року, за запрошенням підрозділу служби внутрішніх доходів США, детективи БЕБ брали участь у кібертренінгу у Франкфурті.

????Додатково: КМЄС в Україні офіційно розпочала роботу з 1 грудня 2014 року з метою підтримки реформи правоохоронної та судової системи, протидії корупції та забезпечення прав людини.

Місія надає підтримку державним органам України у реформуванні сектору цивільної безпеки шляхом стратегічних консультацій і практичної підтримки заходів з реформування згідно зі стандартами ЄС та міжнародними принципами належного врядування.

FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Video is too big

Back to top button