Події

Спецпризначенці ГУР МО України та волонтери продовжують допомагати українц…

???? Спецпризначенці ГУР МО України та волонтери продовжують допомагати українцям прифронтового Сходу
 
???? Продукти, медикаменти, побутова хімія, психологічна підтримка ― допомога мешканцям звільнених від російських загарбників населених пунктів Харківської області не припиняється.
 
‼️ Упродовж минулих чотирьох місяців воїни спецпідрозділу ГУР МО України “Kraken” разом з представниками БФ «Гуманітарний Центр Харківщини», а також волонтерами зі США, Великої Британії, Канади, Польщі, Чехії доставили понад 2700 наборів для цивільних у регіоні.
 
???? У межах благодійних місій близько 7000 людей на Харківщині та Донеччині отримали харчі:

Оріхуватка, Никонорівка, Рай-Олександрівка, Кам’янка, Топольське, Донецьке, Білий колодязь, Слатино, Велика Шапківка, Мала Шапківка, Смородьківка, Руські Тишки, Шестакова, Діброва, Миколаївка, Комарівка, Веселе, Синиха, Біле, Сенькове, Гороховатка, Бахтин, Підвисоке, Мала Комишуваха, Нижче Солоне, Вище Солоне, Циркуни, Липці, Куп’янськ та багато інших населених пунктів ― географія допомоги  вкрай широка.
 
☝️ Також для жителів низки сіл та селищ також надали речі першої необхідності: гігієнічні засоби, побутову хімію, медикаменти.
 
???? Для багатьох медзакладів у Харкові та області завезли ліки та іншу необхідну допомогу.
 
???? Окрім того, волонтери «Гуманітарного центру» та психологи IAHV Ukraine у серпні і вересні провели для громад Харківщини, а також для колективів учбових та медичних установ обласного центру сети тренінгів «Відновлення та стійкість».
 
???? У тренінгах взяли участь понад 1300 осіб. Після завершення кожен учасник отримав набір побутової хімії.
 
???? Продовжуємо дбати про своїх громадян!
???????? Слава Україні!

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button