Події

Спецпризначенець батальйону поліції «Цунамі» Тарас Шуляк – про звільнення …

???? Спецпризначенець батальйону поліції «Цунамі» Тарас Шуляк – про звільнення населених пунктів та про порятунок цивільних і колег

У 2014 році у складі батальйону особливого призначення «Шторм» Тарас відбивав російську навалу на сході країни. Після повномасштабного вторгнення він разом із побратимами звільняв окуповані населені пункти Миколаївщини, Харківщини, Запоріжжя та Херсонщини.

???? «Робота була різна. У селищі Березнегувате на Миколаївщині, коли спільно з 35-ю бригадою морпіхів здійснювався наступ на Давидів Брід, що на Херсонщині, займався логістикою. А у Ківшарівці на Харківщині були бойові виходи разом з батальйоном «Луганськ-1» та 92-ю бригадою».

Саме завдяки професійності та згуртованості поліцейські не лише успішно виконують бойові завдання, а й рятують поранених колег.

???? «У селі Давидів Брід біля одного з автомобілів поліцейських розірвався снаряд. Хлопці постраждали, але, на щастя, всі залишилися живі. Ми надали пораненим домедичну допомогу та евакуювали їх у більш безпечне місце. Загалом ми завжди діємо, як один єдиний кулак».

Допомагали поліцейські й змученим місцевим мешканцям, які пережили окупацію.

???? Більше про нашого героя

Back to top button