Події

Сьогодні разом із командою на Херсонщині, у Миколаєві. Багато завдань. Нарада з …

Сьогодні разом із командою на Херсонщині, у Миколаєві. Багато завдань.

Нарада з військовими. Головком Залужний, керівник Генштабу Шаптала, командувачі: ОСУВ «Одеса» – Гнатов і командувач морської піхоти Содоль, керівник Держприкордонної служби генерал Дейнеко. Особливий формат, вузьке коло. Щодо ситуації в Херсоні та області, загалом на Півдні, а також на Донеччині – передусім Авдіївка. Дякую всім нашим хлопцям, які потужно тримають оборону і день за днем знищують окупанта. Цими днями російські втрати дійсно вражають, і саме такі втрати окупанта потрібні Україні. Обговорили також Купʼянський напрямок на Харківщині.

Провів нараду в Миколаєві – керівники області, міста, військові, правоохоронці – щодо захисту регіону, нашої інфраструктури, наших портів і коридорів у Чорному морі. Проаналізували й соціальні питання, які важливі для Миколаєва та міст і сіл області: енергетика, забезпечення теплом, водопостачання в Миколаїв та область, якість води, яка дається місту, соціальна підтримка людей, економічна робота – усе те, що дійсно потребує уваги на всіх рівнях влади.

Важлива доповідь обласного керівника СБУ щодо захисту Миколаєва й області від диверсійної активності Росії та колаборантів. Вдячний за вашу роботу, хлопці!

Окрема увага – захисту неба від російських бомб і ракет. Працюємо, щоб посилити ППО. Дякую всім у світі, хто допомагає.

Слава Україні!

Video is too big

Back to top button