Події

Сьогодні разом із Головою Державної прикордонної служби Сергієм Дейнеком пр…

Forwarded From Ігор Клименко | МВС

Сьогодні разом із Головою Державної прикордонної служби Сергієм Дейнеком працюємо у Вільнюсі. Потужна платформа для обговорення спільних безпекових викликів та допомоги Україні згуртувала очільників міністерств внутрішніх справ Литви, Латвії, Естонії, Польщі, Фінляндії та Норвегії. Вони об’єднують свої зусилля заради підтримки нашої держави.

Управління кордонами, безпека на державних рубежах. Міграційна політика, розмінування, охорона об’єктів критичної інфраструктури та питання цивільного захисту населенння. Це ключові акценти в перемовинах.

Україна за понад 20 місяців набула відповідного практичного досвіду і ми готові ділитися ним. Це стосується протидії ворогу, як в інформаційному полі, так і на полі бою. Крім того, ми маємо будувати дієву систему безпеки, яка дозволить швидко відновити нашу державу після перемоги.

Але наша боротьба ще триває. Україна хоробро б’ється, відстоює свою Незалежність та демократичний вибір. І ми відчуваємо, що в цій битві не самі. Відчуваємо підтримку колег, їх допомогу, відкритість до співпраці. Відчуваємо себе частиною європейської родини.

Вдячні Міністру внутрішніх справ Литви Агне Білотайте за організацію безпекового форуму.

Об’єднані заради Перемоги. Об’єднані заради безпеки Європи.

Video is too big

Back to top button