Події

Сьогодні ми з паном Прем’єр-міністром Ніколаєм Денковим провели дуже змістовн…

Сьогодні ми з паном Прем’єр-міністром Ніколаєм Денковим провели дуже змістовні переговори. Увесь комплекс наших відносин – і, звичайно, передусім безпекових. Дякую за оборонну допомогу!

Обговорили нашу енергетичну співпрацю. Енергетична незалежність та стабільність ринків є частиною безпекової архітектури кожної країни. Разом ми здатні дати нашим країнам більше гарантій стабільності в енергетиці і, що не менш важливо, гарантій цінової привабливості для звичайних споживачів.

Звісно, обговорили нашу взаємодію у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції. Уже цьогоріч ми розраховуємо на початок переговорів щодо членства України в ЄС.

Підписали спільну декларацію, яка засвідчує підтримку Болгарією нашої євроатлантичної інтеграції. Це вже 22-й такий документ. Це дуже важливо. Очевидна більшість у Європі – за спільну безпеку.

Дякую Болгарії за підтримку захисту життя і свободи наших людей! Дякую пану Премʼєр-міністру, а також пані віце-премʼєр-міністру, всьому уряду і парламенту Болгарії за моральну силу ваших рішень, за те, що ви чесно визнаєте реальність та існуючі загрози.

Video is too big

Back to top button