Події

Сьогодні ми деталізували нашу домовленість щодо спільного виробництва бойови…

Сьогодні ми деталізували нашу домовленість щодо спільного виробництва бойових машин CV90 в Україні, локалізації виробництва, ремонтів. Зробимо все можливе, щоб перша вироблена в Україні CV90 з’явилась якомога швидше.

Наші воїни дуже хвалять СV90 та вдячні не лише за те, що завдяки цим машинам хлопці рухаються вперед, а й за те, що CV90 допомагають рятувати життя. Життя – це найцінніше.

Говорили й про іншу сильну шведську машину – літаки «Гріпен». Це гордість Швеції. І я впевнений, що «гріпени» можуть зробити нашу свободу значно більш захищеною. Тестові випробування «гріпенів» за участю українців – наших пілотів – уже почалися.

Зараз готуємо передачу нового, 13-го пакету шведської військової допомоги. В цьому пакеті те, що важливо: боєприпаси для ППО й бойових машин, запасні частини для бронетехніки, обладнання для розмінування. Все те, що додасть міцності Україні на полі бою.

Для мене велика честь бути сьогодні у Швеції, щоб особисто подякувати шведському народу, вашій державі, вашому лідерству, Прем’єр-міністру Ульфу Крістерссону, вашій команді за життєво важливу підтримку України та наших людей.
???????? ????????

Video is too big

Back to top button