Події

Сьогодні були ґрунтовні наради з урядовцями. Зокрема, у розширеному складі: Гла…

Сьогодні були ґрунтовні наради з урядовцями. Зокрема, у розширеному складі: Глава Уряду, Мінстратегпром, Міноборони, МЗС, профільні заступники керівника Офісу. Говорили про Форум оборонних індустрій. Плануємо цей захід на осінь.

Уперше відбудеться на державному рівні така масштабна подія. Українські й іноземні виробники зброї. Наша потужність. Потужність наших партнерів. Увесь світ, який зацікавлений у тому, щоб міжнародне право та людяність мали відповідний арсенал захисту від будь-якого терору. Світ може бути обʼєднаний іще й таким форматом співпраці.

Форум плануємо як першу фіксацію досягнень нашого оборонно-промислового комплексу. Продемонструвати те, що ми вміємо вже. Розглянути те, що можемо додати до наших можливостей, зокрема через створення нових виробництв в Україні, через локалізацію з партнерами. А також, звичайно, ми маємо дати новий безпековий імпульс для всіх у світі, хто так само, як і ми, цінує свою державність і свободу. Нації мають право на захист. Будуємо арсенал вільного світу разом.

Video is too big

Back to top button