Події

Службова недбалість зі збитками понад 2,2 млн грн – повідомлено про підозру дире…

Службова недбалість зі збитками понад 2,2 млн грн – повідомлено про підозру директору одного із Департаментів Херсонської обласної ВЦА

????За процесуального керівництва прокурорів Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону повідомлено про підозру директору одного із Департаментів Херсонської обласної військово-цивільної адміністрації за фактом службової недбалості (ч. 2 ст. 367 КК України).

????За даними слідства, наприкінці грудня 2022 року посадовець не забезпечив належний контроль під час приймання форми для військовослужбовців територіальної оборони.

????Він отримав від постачальника майже у 3 рази менше штанів та берців, ніж було зазначено у видатковій накладній. Підозрюваний підписав документ, не перевіривши наявність майна.

????Внаслідок цього військовослужбовці не отримали належного забезпечення, а державі завдано збитків на суму понад 2,2 млн грн.

????Наразі готується клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

????Досудове розслідування – ГУ Нацполіції в Херсонській області, оперативний супровід – УСР ГУ Нацполіції в Херсонській області.

Back to top button