Події

Слідчі поліції Херсонщини завершили досудове розслідування щодо державного з…

Слідчі поліції Херсонщини завершили досудове розслідування щодо державного зрадника, який перейшов воювати на бік окупантів

Ним виявився 30-річниий житель Донецької області, який вступив до незаконного збройного підрозділу так званої «днр». Під час тимчасової окупації Бериславщини зловмисник «чергував» на блок-постах та знущався з цивільних.

????Встановлено: вранці 21 березня 2022 року на блок-посту один з представників окупаційних військ зупинив автомобіль, в якому перебували троє громадян. Загарбники людей з автівки та із застосуванням насильства, погрожуючи вогнепальною автоматичною зброєю, затримали потерпілих і доставили їх до будівлі насосної станції.

Потерпілі перебували в полоні три доби. Періодично окупанти із застосуванням фізичного насильства, погроз позбавлення життя, імітації розстрілу неодноразово допитували затриманих. Вони намагалися отримати інформацію про їх приналежність до працівників правоохоронних органів та груп спротиву окупаційній владі.

????Також окупанти намагалися схилити полонених до співпраці з представниками рф та визнати зміну меж територій і державного кордону України. Між допитами чоловіків утримували у невеликому технологічному колодязі насосної станції у нелюдських умовах.

Обвинуваченому загрожує довічне позбавлення волі.

Back to top button