Події

❌ Слідчі Нацполіції оголосили про підозру військовим рф, які жорстоко вбили па…

Слідчі Нацполіції оголосили про підозру військовим рф, які жорстоко вбили патріота України на Миколаївщині за передачу даних для ЗСУ

▪️ Під час опрацювання інформації про воєнні злочини в регіоні поліцейські виявили аудіозапис перехоплення розмови російських військовослужбовців, яка свідчила про катування і вбивство цивільного. Встановивши місце поховання вбитого, поліцейські провели ексгумацію трупа для проведення судмедекспертизи та порівняльної генетичної молекулярної експертизи.

▪️ Вбитий — 53-річний місцевий мешканець, який мав принципову активну українську позицію. Перебуваючи в окупації, він ретельно нотував кількість, напрямок та дати пересування російської техніки і передавав цю інформацію Збройним силам України.

▪️ За це окупанти спочатку його били і катували: звʼязали руки пластиковими хомутами і пиляли напильником зуби, а після відрубали пальці рук і застрелили. Цю інформацію у ході оглядів місця події, допитів свідків, проведення слідчих експериментів та сотень інших слідчих дій повідомили очевидці злочину.

▪️ Поліцейські встановили та довели причетність до катування і вбивства мирного мешканця трьох військовослужбовців рф, а саме — командирів та солдата 108 десантно-штурмового полку з Краснодарьского краю.

ДЕТАЛІ ????

#поліція_на_війні
???? Facebook | X | Instagram | TikTok

Video is too big

Back to top button