Події

Штурмували позиції українських військових на Сході України – судитимуть сімох…

Штурмували позиції українських військових на Сході України – судитимуть сімох учасників НЗФ «ДНР»

???? Прокурори Донецької обласної прокуратури скерували до суду обвинувальні акти стосовно 7-ми так званих «елітних» представників збройних формувань «днр» за фактами державної зради та участі у терористичній організації (ч. 1 ст. 111, ч. 1 ст. 258-3 КК України).

????З початком повномасштабного вторгнення рф в Україну семеро мешканців Донеччини вирішили воювати проти Збройних Сил України на боці підконтрольної країні-агресорці псевдореспубліки.

????Шестеро з них вже мали бойовий досвід, оскільки розпочали «військову кар’єру» ще у 2014-2015 роках, вступивши до лав батальйонів «Оплот», «Восток» та «Донецького армійського корпусу «народної міліції». Ці підрозділи відомі веденням особливо жорстоких боїв проти українських військових.

????Усі семеро чинили збройний опір ЗСУ та обстрілювали цивільне населення у Донецькій області. Зокрема, штурмували позиції українських захисників у складі незаконних збройних формувань «Оплот» й «Шторм Z» у районі населених пунктів Мар’їнки, Старомихайлівки, Невельського, Нікішиного, Дмитрівки, Пісків та Олександрівки.

????Завдяки вмілим наступальним діям наших воїнів всіх сімох обвинувачених затримано.

????Їм загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Більше

Back to top button