Події

↩️ Ще один із ошуканих, поранений військовий ЗСУ, перебуваючи у шпиталі, разом із п…

Національна поліція України ????????:

???? Ошукували військовослужбовців і волонтерів: Нацполіція викрила шахраїв, які продавали неіснуючі автомобілі для ЗСУ Два організатори і четверо активних учасників злочинної схеми наразі відбувають покарання у виправній колонії на Житомирщині за пограбування…

Ще один із ошуканих, поранений військовий ЗСУ, перебуваючи у шпиталі, разом із побратимами хотів придбати для свого підрозділу автомобіль «Фольксваген транспортер» за 120 тисяч гривень.

Через те, що «продавець» зробив знижку до 100 тисяч гривень і сам зголосився доставити автомобіль на передову, чоловік довірився йому та перерахував впродовж двох тижнів усю суму, але автівки так і не отримав.

За місцем відбування покарання організаторів і активних учасників та за місцем проживання їх спільників, причетних до шахрайських дій, у м. Києві, Черкаській, Житомирській та Хмельницькій областях, проведено санкціоновані обшуки.

????Відео: https://youtu.be/VvdJ2CRlsh8

YouTube
Ошукували військовослужбовців: Поліція викрила шахраїв, які продавали неіснуючі автомобілі для ЗСУ

Два організатори і четверо активних учасників злочинної схеми наразі відбувають покарання у виправній колонії на Житомирщині за пограбування та крадіжки. Окрім них, до складу групи входило ще 6 осіб «з волі».
Коментар: Сергій Муляр, заступник начальника…

Back to top button