Події

Шестеро загиблих і семеро поранених внаслідок обстрілу військовими РФ міст і с…

Шестеро загиблих і семеро поранених внаслідок обстрілу військовими РФ міст і сіл на Донеччині – розпочато провадження

???? За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

???? За даними слідства, 4 квітня 2023 року російські військові обстріляли ракетами, артилерією та РСЗВ «Град» населені пункти півночі області.

???? В епіцентрі ударів збройних сил РФ вкотре опинилися житлові квартали. Під час атак окупантів загинули шестеро людей: двоє працівників шахти у Торецьку – гірничий диспетчер та медична сестра, продавчиня з Красногорівки та ще троє чоловіків, які проживали у с. Ласточкіне Покровського району.

???? Під час обстрілів Бахмута, Гірника, с. Очеретине поранення різного ступеню тяжкості отримали семеро мирних жителів.

???? Вибуховими хвилями та уламками снарядів пошкоджено адміністративну будівлю, багатоквартирні і приватні житлові будинки, господарські споруди.

???? Прокурори продовжують вживати всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил РФ.

Back to top button