Події

???? Шановні колеги, бойові побратими! ▫️ Двадцять дев’яте серпня – День пам’…

Forwarded From Начальник ГУР МО України

???????? Шановні колеги, бойові побратими!
 
▫️ Двадцять дев’яте серпня – День пам’яті захисників України, тих, хто віддав життя за свою країну, за світле майбутнє мільйонів українців наступних поколінь.

▫️ Наша держава сьогодні переживає найбільше випробування в своїй новітній історії. Весь Український народ бореться з російським агресором за свою свободу, незалежність і територіальну цілісність і, на жаль, втрачає в цій боротьбі своїх захисників і захисниць.

▫️ Серед поколінь борців за свободу України – і співробітники воєнної розвідки. Багато наших бойових побратимів одними із перших зі зброєю в руках зустрічали ворога і давали йому рішучу відсіч. На всю Україну стали відомі подвиги співробітників Головного управління розвідки Міністерства оборони України, їх мужність, героїзм, високий професіоналізм та відданість Українському народові.

▫️ І сьогодні воїни-розвідники невпинно знищують ворога на всіх напрямках бойових дій, проводять спеціальні операції, рейди в тили, наганяючи жах на російських окупантів та «любітєлєй руського міра» щохвилини нагадуючи, що їм не раді на українській землі.

▫️ Низько вклоняємося та поіменно пам’ятаємо тих, хто виконав свій громадянський обов’язок до кінця і поклав на вівтар свободи найцінніше, що є у людини, – своє життя.
 
???? Вічна пам’ять і шана захисникам України!
 
???? Герої не вмирають!
 
???????? Слава Україні!

@ChiefUkrDIU

Back to top button