Події

???? Шановні колеги, бойові побратими! ▫️ До незалежності Український народ …

Forwarded From Начальник ГУР МО України

???????? Шановні колеги, бойові побратими!
 
▫️ До незалежності Український народ ішов довго й важко, йшов за покликом серця, за голосом громадського сумління та національного обов’язку, з великою святою вірою в право на власну свободу. Боротьба ця тривала ще з часів Гетьманщини, Української революції 1917–1921 років, Карпатської України, радянського тоталітарного режиму.

▫️ Продовжується вона й досі – тепер із імперським агресором. Другий рік поспіль після повномасштабного вторгнення ми нищимо російських окупантів, мужньо й самовіддано відвойовуючи свої території. За словами Пилипа Орлика, природним правом є визволятися від гноблення і трудитися, щоб повернути те, що несправедливістю та переважною силою було забрано.

▫️ Ми маємо спільну мету – перемогти, спільну мрію – побудувати незалежне, мирне, безпечне й заможне майбутнє та спільну ідею справедливості у всіх її проявах!

▫️ Вічна пам’ять і шана героям, які віддали своє життя за рідну землю, за наше щасливе майбутнє.

▫️ Нехай головне державне свято – День Незалежності України надихне нас на подальшу боротьбу з ненависним ворогом, а героїчна Перемога України буде спільною перемогою всього демократичного світу!

???? Слава Україні!
 
Начальник Головного управління розвідки
Міністерства оборони України
генерал-майор Кирило БУДАНОВ

Back to top button