Події

Сапери ДСНС Херсонщини отримали два броньовані оперативно-рятувальні автом…

Сапери ДСНС Херсонщини отримали два броньовані оперативно-рятувальні автомобілі від благодійного фонду “Українські вогнеборці” ⬇️

Броньовані авто Land Rover Defender від Ukrainian FireFighters Foundation (Українські вогнеборці) будуть направлені до рятувальної частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення ДСНС Херсонської області.

Машини мають броньований кузов, двері та вікна і у разі обстрілу допоможуть саперам оперативно покинути небезпечну зону. А у випадку наїзду на міну захистять піротехніків. Один із автомобілів придбаний завдяки співпраці з програмою лояльності Fishka. Другий автомобіль допомогла придбати компанія ПІІ “ТОЙОТА-УКРАЇНА”.

Це вже не перші авто, що ДСНС отримала від Фонду. У червні цього року “Українські вогнеборці” передали броньований Defender рятувальникам Донеччини. І наразі авто постійно рятує вогнеборців від ворожих обстрілів.

Дякуємо нашим партнерам за постійну підтримку та особливу увагу до безпеки працівників ДСНС, які нині щоденно ризикують своїм життям.

???? СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button