Події

Рятувальники Миколаївщини шість разів залучались до ліквідації пожеж сухої тр…

Рятувальники Миколаївщини шість разів залучались до ліквідації пожеж сухої трави, чагарників та пожнивних залишків, які виникли на території області упродовж 9 серпня ⤵️

Окремої уваги заслуговує епізод, який стався за межами населеного пункту ст. Горохівка Воскресенської територіальної громади Миколаївського району. Тут загорівся сухостій та пожнивні залишки, вогонь перекинувся на територію поряд розташованого підприємства. Зайнялось сміття, існувала загроза подальшого розповсюдження полум’я.

На місце направлено відділення 3, 4 та 16 державних пожежно-рятувальних частин, чергову зміну оперативно-координаційного центра Головного управління. Для доставляння води залучено водовозку аварійно-рятувального загону спеціального призначення. О 20:58 пожежу ліквідовано на загальній площі 450 кв. м, 50 кв. м з яких — сміття на території підприємства.

Загалом, протягом доби вигоріло майже 9 га сухостою. У 5 епізодах спричинило займання необережне поводження з вогнем, в одному – навмисний підпал.

Від ДСНС на гасіння залучались 8 одиниць спецтехніки та 25 вогнеборців, у ліквідації пожеж допомагали вогнеборці добровільної пожежної команди Шевченківської територіальної громади та місцевої пожежної охорони “Первомайське”.

???? СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button