Події

Рятувальники ліквідовують наслідки негоди ⏺21 лютого у Черкасах внаслідок си…

Рятувальники ліквідовують наслідки негоди????

21 лютого у Черкасах внаслідок сильних поривів вітру відбулось падіння дерева на 2 автомобілі, що рухалися вулицею Максима Залізняка. Рятувальники, які прибули на місце виклику, прибрали дерево з дороги. Внаслідок події травмовано 1 особу.

У селі Сигнаївка Звенигородського району Черкащини надзвичайники прибрали дерево, що впало на проїжджу частину дороги та заважало руху автотранспорту.

На Київщині 21 лютого до Служби 101 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі м. Тетіїв – с. П’ятигори при пориві сильного вітру впало дерево та перекрило рух автомобілів, внаслідок чого виник затор автомобілів. За допомогою рятувального інструменту надзвичайники прибрали перешкоду для проїзду і таким чином відновили дорожній рух.

На Волині у Турійську рятувальники демонтували пошкоджений вітром елемент покрівлі, що міг завдати шкоди перехожим. Небезпека полягала у тому, що металевий елемент, який частково зірвало вітром, міг повністю обірватися й пошкодити лінії електропередач або травмувати випадкових перехожих.

????Нагадуємо, що до кінця доби 21 лютого в Україні пориви вітру досягатимуть 17-22 м/с, у західних областях місцями 25 м/с (I рівень небезпеки, жовтий). Тож будьте обережні під час перебування на вулиці!

СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button