Події

Розтрата 1,3 млн грн на закупівлі стільців для укриттів – посадовиці Дніпровськ…

Розтрата 1,3 млн грн на закупівлі стільців для укриттів – посадовиці Дніпровської РДА повідомлено ще одну підозру

???? За процесуального керівництва прокурорів Дніпровської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру начальниці відділу управління освіти Дніпровської РДА у розтраті бюджетних коштів в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).

???? За даними слідства, підозрювана, будучи уповноваженою особою щодо організації публічних закупівель, закупила стільці для облаштування укриттів по завищеній вартості.

???? При цьому посадовиця проігнорувала той факт, що комерційна пропозиція учасника не відповідала ринковій, а умови договору суперечили інтересам держави.

???? Сума збитків становить близько 1,3 млн грн.

???? Раніше начальниці відділу управління освіти Дніпровської РДА прокуратура повідомила про підозру за фактом розтрати 460 тис грн бюджетних коштів при закупівлі овочерізок за завищеною вартістю.

???? За клопотанням прокуратури суд обрав їй запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту строком на два місяці та відсторонив від посади.

???? Досудове розслідування – СВ Дніпровського УП ГУНП в м. Києві, оперативний супровід – УСР в місті Києві ДСР НП України.

Back to top button