Події

«Рок-н-рол» у Мощуні: інтерв’ю з розвідником-диверсантом ГУР МОУ ☑️ Напередо…

???? «Рок-н-рол» у Мощуні: інтерв’ю з розвідником-диверсантом ГУР МОУ

☑️ Напередодні річниці звільнення Київщини від російської окупаційної армії інформаційна агенція «АрміяINFORM» опублікувала інтерв’ю з воїном одного з підрозділів ГУР МО України, який здобув бойову звитягу під час операцій у Гостомелі, Мощуні, Ірпені та Бучі.

▪️ До широкомасштабної війни спецпризначенець служив у воєнній розвідці України, брав участь у бойових діях на Донбасі в межах АТО/ООС, потім звільнився в запас. До лав ГУР МО України повернувся 24 лютого 2022, зібрав свою групу людей, які колись служили й повернулися, і відразу вкотилися в авангард бойових дій на Київщині:

«Перші бої були в цивільних кросівках, куртці, шапці. Це безпосередньо 24 лютого — Гостомельський аеропорт. Після того ми вже змістились, і це був Мощун, Буча, Ірпінь», — згадує військовий.

???? Нині спецпризначенець продовжує реабілітацію після поранення в березні 2022 року, а також служить інструктором для новобранців бойових підрозділів ГУР МО України.

▪️ Його персональний досвід, підходи до виконання завдань та розказані історії з поля бою дають змогу повніше усвідомити масштаб навислої над Києвом загрози, а також секрети важкої, але переможної битви за українську столицю.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button