Події

Разом із побратимами звільняв Херсон, пішов у «Лють», щоб звільнити всю Херсонщ…

Разом із побратимами звільняв Херсон, пішов у «Лють», щоб звільнити всю Херсонщину та дійти до Криму, – боєць спецпідрозділу поліції Сергій Волоткевич

Його позивний – «Старий». Сергій – досвідчений боєць, багато років служив у спецпідрозділі поліції Херсонщини, з 2015 року брав участь в АТО, а з початком повномасштабного вторгнення росії на територію України пішов захищати нашу землю.

Сергій родом із Херсонщини, народився в с.Інгулець. Він – призер багатьох змагань з дзюдо, бойового самбо та гирьового спорту, завоював понад 160 медалей.

Захисник брав участь у звільненні правобережжя Херсонської області, встановлював державний прапор України на будівлі сільради у селі Станіслав, а коли наші військові 11 листопада 2022 року зайшли в Херсон, то встановив прапор на будівлі обласної державної адміністрації.

Поліцейський згадує, що коли звільняли села Херсонщини, то люди виходили до наших воїнів зі сльозами на очах, дякували, обіймали, виносили кавуни та хотіли хоч чимось пригостити захисників України.

Back to top button