Події

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СБУ ДО 30-ої РІЧНИЦІ СТВОРЕННЯ ЦЕНТРУ СПЕЦІАЛЬНИХ ОПЕРАЦІЙ «А…

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СБУ ДО 30-ої РІЧНИЦІ СТВОРЕННЯ ЦЕНТРУ СПЕЦІАЛЬНИХ ОПЕРАЦІЙ «А»
 
Дорогі побратими!
 
Сьогодні Центр спеціальних операцій «А» СБУ відзначає 30-ту річницю від дня свого створення. І так само, як зростала наша незалежна держава, так і українські спецпризначенці розвивалися і здобували бойовий досвід, щоб ефективно її захищати.
 
Тепер ваш підрозділ виконує надскладні завдання. І ставить високі професійні стандарти не тільки для представників Сил оборони, а й для колег за кордоном.
 
Ви влаштовуєте ворогу пекло на землі. Проводите унікальні спецоперації, які змінюють хід війни. Нещадно випалюєте російські танки і БМП. Знищуєте військові бази, авіаційну техніку, ППО і НПЗ вглибині рф. Влучно відпрацьовуєте снайперським вогнем по окупантах.
 
Так, із більш ніж тисячі знищених Службою ворожих танків понад 750 – результат ЦСО «А» СБУ. І далі – буде більше!
 
На превеликий жаль, нам не раз доводилося прощатися з товаришами, які загинули на полі бою. Ми будемо пам’ятати й шанувати їх, як справжніх Героїв. А згадуючи про кожного, – нищити окупантів зі ще більшою люттю.
 
Бажаю ЦСО «А» вдалих спецоперацій і найкращих результатів! Щоб зброя ніколи не підводила, а дрони влучали точно в ціль.
 
І традиційно – нехай кількість повернень із завдань завжди дорівнює кількості бойових виходів. Міцного здоров’я та залізної витримки! Упевнений: разом ми обов’язково виженемо ворога з рідної землі та здобудемо Перемогу!
 
Дякую за службу!
 
Слава Україні!
 
Голова Служби безпеки України,
генерал-лейтенант
Василь Малюк

Video is too big

Back to top button