Події

‼️ Проєкт документальної кінотрилогії про славетні спецоперації воїнів ГУР МО…

‼️ Проєкт документальної кінотрилогії про славетні спецоперації воїнів ГУР МО України під назвами «Збиті льотчики росії», «Війна на Дніпрі» та «Іноземний легіон» бере участь у мистецькому конкурсі Міністерства культури та інформполітики України
 
1️⃣ У «Збитих льотчиках росії» — унікальні кадри повітряних битв під час повномасштабної російсько-української війни.
 
● Як ми протистояли авіанавалі агресора та не дозволили  московії отримати панування в українському небі?
● Чому російські пілоти-вбивці почувались настільки безкарно?

Враженнями про роботу захисників неба України  поділяться захоплені у полон ворожі льотчики-офіцери — відео їхніх допитів будуть оприлюднені вперше.
 
2️⃣ У «Війні на Дніпрі» детально продемонструють зухвалі секретні рейди спецпризначенців ГУР поміж берегами і плавнями величної та символічної для України ріки. У документальному фільмі:
 
● епізоди бойової роботи на Запоріжжі та Херсонщині;
● козацький досвід у форсуванні лівого дніпровського берега;
● екшн-зйомки на воді, під водою та в повітрі.
 
3️⃣ Фільм “Іноземний легіон” розповість  історії відважних і вільних людей з усієї планети, які приїхали до України після 24 лютого 2022 року та стали до зброї разом з нами.
 
● Хто ці воїни?
● Скільки їх?
● Чому вони нам допомагають, ризикуючи власним життям?
● Яка їхня роль у перемозі України над агресивною росією?
 
???? Ключові епізоди створення підрозділу з числа іноземних добровольців та визначні битви за їхньої участі — у заключній стрічці кінотрилогії про ГУР МО України.
 
❗️ Ми просимо громадськість підтримати проєкт документального циклу про воєнну розвідку України.  Це можна зробити за посиланням. Також ми будемо вдячні за поширення цього заклику.
 
☝️ Водночас ми наголошуємо, що кожна з воєнних історій, покладених в основу конкурсних кінопроектів, заслуговують на екранізацію заради збереження пам’яті про звитяжні дії українського війська у війні за Свободу та Незалежність.
 
???????? Слава Україні!

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button