Події

Провів засідання РНБО. Три питання порядку денного. Найважливіше: Сьогодні роз…

Провів засідання РНБО. Три питання порядку денного. Найважливіше:

Сьогодні розглянули ситуацію з укриттями в областях, районах та містах, які ворог тероризує найбільш інтенсивно. Висновки невтішні. Майже по всій країні. Особливо цинічна та ганебна ситуація в тих містах, які мають значний фінансовий ресурс, але, на жаль, інші пріоритети. Кадрові рішення будуть.

Другий пункт порядку денного – суди. Серед пропозицій, зокрема, посилити кримінальну відповідальність за корупційні правопорушення у сфері правосуддя, і щоб це було відчутно. Від 10 до 15 років з конфіскацією майна… І щоб це стосувалось тих, хто вимагає гроші, хто бере гроші, хто тримає цю систему корупції на всіх її ланках. Наступне: мають бути перевірки доброчесності суддів, і не лише перед призначенням на посаду… Час може, на жаль, змінювати людей, щодо яких на початку роботи в судах був позитивний висновок. І вважаю, що варто перевіряти в тому числі з використанням детектора брехні.

Звичайно, обговорили завдання, які маємо виконати до кінця року, щоб повністю реалізувати кожну рекомендацію Єврокомісії для початку переговорів про вступ в Євросоюз. За кожним таким напрямом РНБО дала необхідні протокольні доручення. Впевнений, всі їх реально виконати.

Video is too big

Back to top button