Події

Продала “путівки” на відпочинок у Греції : правоохоронці Тернопільщини викрили зл…

Продала “путівки” на відпочинок у Греції : правоохоронці Тернопільщини викрили зловмисницю, яка ошукала 230 людей

????Оголошення про тур жінка розмістила в інтернеті. Путівка вартувала 340 Євро.

????У цю суму входило дев’ять ночей на курорті, дворазове харчування, страховка та доїзд комфортабельним автобусом. Вона запевнила усіх клієнтів, серед яких було понад 100 дітей, у тому, що Львівська туристична фірма, з якою вона співпрацює, уже забронювала номери.

????Коли туристи приїхали у зазначений готель, то з’ясувалося, що бронь готель скасував, оскільки жодної проплати за відпочинок ніхто не вніс.

????За першу ніч люди оплатили самостійно – номер вартував від 140 євро. Наступного дня вони вже мали з’їжджати, але у справу втрутилися представники посольства та правоохоронні органи.

????Львівська фірма, з якою начебто співпрацювала фігурантка, все-таки виділила 5,5 мільйонів гривень і з власної кишені оплатила тур потерпілих. Після цього керівники турагенції звернулися із заявою до правоохоронних органів. Написали скарги до поліції й самі туристи.

????Жінка у скоєному зізналася. Зі 127 тисяч євро вона повернула лише 20 тисяч євро, 15 тисяч доларів, 40 тисяч гривень й запевнила, що решту також компенсує туристичній агенції.

Жінці уже оголосили підозру.

www.npu.gov.ua
Національна поліція України

Дешева путівка, хороші умови та п’ятизірковий готель – усі ці умови підкупили жителів різних міст України й вони вирішили замовити літній відпочинок у Греції в мешканки Івано-Франківської області.

Back to top button