Події

Президент України вручив державні нагороди чернігівським рятувальникам ⤵️ Пі…

Президент України вручив державні нагороди чернігівським рятувальникам ⤵️

Під час робочої поїздки на Чернігівщину Президент України Володимир Зеленський узяв участь у заходах з нагоди річниці визволення області від російських загарбників. Володимир Зеленський вручив державні нагороди військовим та працівникам органів державної влади, серед яких і рятувальники ДСНС України.

Так, медаллю “За бездоганну службу” 3 ступеня нагороджено підполковника служби цивільного захисту Романа Соболєва та полковника служби цивільного захисту Дмитра Бескостого.

Рятувальники на початку березня минулого року після жахливих авіаударів по Чернігову, ризикуючи власним життям, рятували людей із-під завалів зруйнованих внаслідок ворожої атаки житлових будинків. Крім того, ліквідовували масштабні пожежі резервуарів з пально-мастильними матеріалами, що належать Державному агентству резерву України.

“Уже понад 400 днів ми всі разом захищаємо нашу державу в цій повномасштабній війні… Попереду ще великий шлях, непрості битви, непростий час. Але у нас є досвід того, що дає нам, українцям, українкам, змогу перемагати. Бути на своїй землі й боротися”, – зазначив Президент України.

Фото: Офіс Президента України

Back to top button