Події

Правоохоронці викрили «топменеджера» Куп’янської окупаційної залізниці За…

Правоохоронці викрили «топменеджера» Куп’янської окупаційної залізниці

???? За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури громадянину повідомлено про підозру у колабораційній діяльності (ч. 4 ст. 111-1 КК України).

???? За даними слідства, колишній співробітник регіональної філії Укрзалізниці під час тимчасової окупації м. Куп’янськ добровільно пішов на співпрацю з ворогом.

???? Чоловік погодився працевлаштуватись до створеної російськими загарбниками «Купянской железной дороги». Торік у липні він обійняв посаду «начальника «Службы коммерческой работы и маркетинга» в окупаційній залізниці.

???? Він здійснював контроль та організацію інвентаризації основних засобів та товарно-матеріальних цінностей, організовував проведення комплексних перевірок з комерційної роботи станцій підприємства і контролював усунення виявлених недоліків, здійснював поточне керівництво з виконання планових завдань щодо питань забезпечення збереження вантажів.

???? Правоохоронці викрили чоловіка. Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

???? Досудове розслідування та оперативний супровід – СБУ.

Більше

Back to top button